CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Wednesday, July 18, 2012

Pertandingan Bilik Tercantik Kolej Indera Sakti


Assalamualaikum semua ;)
hehe..sihat xnie? hmmm, so sekarang nie Nj agak sibuk la dgn assignment, quiz n test.. hamboii, walaupon sibuk sempat lagi mengupdate blog y dah bnyak srang labah2 nie ha..
wokeyh,walaupon dok sibuk struggle nak menyiapkan assignment, tp NJ n my roomates y kecoh2 tu, sempat lagi join pertandingn bilik tercantik..haha.. bilik kami mmg sentiase cantik dan indah..huhuh..
roomates NJ sakan la dok pegi kat Ring Ring One Shop y kat Bandar U tu untuk hias bilik D140..hehe.NJ pon x nak kalah, pegi jugak le kat Ring Ring One Shop tu ha.NJ n Atol(my roomate) kiteorg dok sakan beli pembalut hadiah la, n others thing y kami rasekan perlu.. y adventuresnye kami nie esok nak pertanding ,baru hari nie ha dok terkedek2 tunggu bas nak pi Bandar U beli barang..hadoii.. mmg kami nie suke buat keje last minit..hmm, msti seme nak tau bilik D140 nie menang 1st prize ke??ehh, mesti le weii.. kiteorg buat award sendiri tau..haha.. 0o..the truth is kiteorg kalah :'(
sedih je uh..penat la dok menghias sakan.. Fida dok mengelap tingkap, sampai cermin tingkap tu licin kau.licin nye tingkap kkiteorg tu kalah licin muke korang semua.haha..ha,  y Anne dok menyapu sampai 1 habus pon takut nak dok dalam bilik kiteorg.. yang si Atol pulak dok membuang sawang habis semua labah2 dalam bilik kiteorg tu lari sebab takut punye pasal denga si Atol y lemah lembut tu ha.. ehh, Cik Najlaa Ajlaa nie plak buat ape??heheh.. saye nie dok mengarah dyeorg buat kerja...heheh.. xla, cheq dok tolong2 dyeorg la n dok lap kipas..hehe..tp time tu semenye berkerjasama..awesome je..kiteorg mmg sepakat.ehehe.. nak tngok mcm mane bilik kiteorg? ok, let's check it out!!

yang atas tu katil NJ n yang bawah tu katil Atol ;)

 Atol & me ;)
 gadis comel nie Fida. 24 jam dengan laptop tu la tabiat dye.

 nie cik Najlaa Ajlaa punya katil..hehe..

Anne n Fida pnye katil.

 my almari..hehe..kemas tuuuu..haha



 nie tmpat y Nj paling sayang..my meja study!!





1 comments:

Langit Tinggi said...

hekhek ...ish ish..titer masuk sinieh laa..vavavava femes eden :P untunglaa snap dgn abe harun aziz..kuikui