CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Sunday, January 27, 2013

Suggested menu for Tea-time: Roti Jala



Hello everyone!!Ha, petang-petang nie korang makan ape?? just want to share with u guys ape yang mama NJ masak petang nie untuk tea-time..huhuh.. jeng... jengggg~~



Ha, tu diaaaa.. ROTI JALA WEIII~!!
Hmm, mesti ade yang rase mcam xsesuai je makan roti jala petang2 nie..Selalunye orang minum air kopi + pisang goreng je..Ok , that make us different from others family .My family nie makan je ape yang ade.Kalau mama rajin sikit, mama akan masak roti jala or buat kuih ke.Kalau tak berapa nak rajin, makan biskut n air teh je la and kalau mmg tak rajin, mmg tak makan ape-ape la jawapnye..

Wokeyh, ape yang membezakan roti jala mama dengan roti jala orang lain?? Ha, meh NJ cerita sikit.. roti jala mama nie memang super duper sedap n meletop.Tahu kenapa? roti jala mama meletop sebab adenye kuah kari mama. Serius xtipu, kuah kari mama mmg sedap. Sesiapa yang makan kuah kari yang mama masak mesti puji. Kuah kari mama nie serba serbi cukup + mama xkedekut santan ;)
Hehe..banyak kali jugak tanye mama, nape mama masak sedap sngat.. Jawapan mama tetap sama ,
"mama masak ikhlas untuk semua orang n mama banyakkan selawat time masak "

Pesanan bagi sesiapa yang dah kahwin nak masak untuk suami tu, ikhlas timememasak + selawat banyak-banyak ok. Hehe.. Mesti nanty makanan jadi sedap n  suami-suami anda sayang..Hehe..;) And for u guys yang tak ada idea untuk sediakan minuman petang, ape kata tukar menu pisang goreng or cucur kepada Roti Jala.  Sesekali tukar selera tak salah pun..;)







1 comments:

sha (chirp chirp) said...

sedapnyaaa roti jala :)