CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Tuesday, February 12, 2013

Jom Potong Kuku Ikut Sunnah Nabi ;)






Assalamualaikum semua.
Moge sentiase berada salah rahmatNya. ;)
Today NJ nak share some info pada korang semua..
Mungkin ade yang dah tahu, n ade yang belum tahu..
Ok, antara sunnah2 nabi yang kita ambil ringan dalam kehidupan seharian nie adalah POTONG KUKU..

To tell you all the truth, NJ pon kadang2 potong kuku ikut sesuke hati je..Tapi, bile pikir2 balik, why not NJ ikut cara Nabi kite potong kuku kan.
Dapat pahala lagi..So ,starting from now on NJ akan cuba potong kuku ikut cara Nabi Kita.Jom korang, kite ikut cara nabi kite potong kuku. Bak kate orang tua-tua, nak buat kebaikan nie kena ajak ramai2 kan..hehe..Kite manfaatkan pahala yang diberi free2 nie ok?..hehe

Ok that's it for now.gotta go n bye! salam ;)





0 comments: