CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Followers

Wednesday, February 27, 2013

I'm Wait for...



WEEKEND!!!

Ya Allah, dah part 6 pon nak homesick bagai nie ha..
Tidak ku mengerti budak-budak remaja-remaja zaman sekarang ye.

eleh, bajet macam xpernah homesick bagai. menggedik!

hokeii dokeii. to tell you all frankly, NJ memang tengah homesick! 
I'm really wait for weekend sbb nak BALIK!

But, this week tak boleh balik. Assignment group xsiap lagi + dah nak final exam.
Oh my..oh my.. entah ape tah yang aku study semester ni!! argggg!!
ish, serius macam kelam kabut je this semester uh.
padahal dah end of semester.
tu la xreti nak belajar dari kesilapan yang lepas kan.Hamek kau!

anyway, macam mane nak balik nie?
hadui hai hati.. bersabar la ye hati. akan ku belai kau sehingga hujung minggu depan!
ecehh.. puiihhh.goli eden. haha.

Ok, ape pon next week wajib balik kalau xde ape2 halangan!
hope next week xde le gedik2 test or quiz mintak diri mereka ditonjolkan!

bye! will see till the next post!salam :) ihikk



0 comments: